Tarieven/Rekeningen


Tarieven

De tarieven die door ons worden gehanteerd zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA). Middels de volgende link kunt u de tarieven bekijken: Tarieven NZA 2022.

Wij hanteren voor tandtechniek de volgende tarieven: tandtechniek tarievenlijst 2022.

 

Samenwerking met Infomedics 
In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Uw gegevens zijn veilig 
Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO9001 en NEN7510 gecertificieerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op https://www.infomedics.nl/privacy

Uw rekening op papier of online?
Indien uw mobiele telefoonnummer en e-mailadres bij ons bekend zijn, ontvangt u een digitale rekening. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar uw rekening klaarstaat. Als u inligt op uw Infomedics portaal, vult u de SMS-code in die u van Infomedics ontvangt.
Wilt u uw rekening liever op papier ontvangen? Geef dit bij ons aan tijdens uw volgende bezoek, wij zorgen er dan voor dat u in de toekomst de rekening via de post ontvangt. 

Vergoeding van uw zorgverzeker
Na uw behandeling in onze praktijk, controleert Infomedics of de behandeling gedekt wordt door uw zorgverzekering. Als u niet (volledig) verzekerd bent voor de behandeling stuurt Infomedics u een rekening. Als uw zorgverzekeraar een gedeelte van uw rekening vergoedt, staat dit duidelijk op de rekening. Wat overblijft betaalt u aan Infomedics. Heeft u een vraag over de hoogte van de vergoeding op uw rekening? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Betalingsregeling
Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, ga dan naar www.infomedics.nl of neem zo snel mogelijk contact met het contact center van Infomedics op 036-2031900 of via rekening@infomedics.nl. Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling.

Openingstijden:

Vandaag is de praktijk geopend.

8:30 uur tot 12:00 uur


Wij werken met Gewoon Gaaf!
Gewoon Gaaf

Behandelingen

Reguliere behandelingen

Voorlichting & voedingsadviezen, Kroon- en brugwerken - ook op implantaten, Fluoride & Sealingen, Kunstgebitten & Reparaties, Mondhygiëne, Second Opinion.

Meer informatie

Specialistische zorg

Orthodontie (beugels), Cosmetische tandheelkunde, Complete gebitsrenovaties, Parodontologie (tandvleesziekte), Endodontologie (wortelkanaal behandelingen), Kindertandheelkunde, Kleine chirurgische ingrepen, Implantologie.

Meer informatie