Vacature Tandarts 16 uur per week


Wat wij zoeken

Voor tandartsenpraktijk Fick & Lobach zijn wij op zoek naar een enthousiaste tandarts. Onze praktijk ligt midden in het groen, in de plaats Vught. We beschikken over 9 behandelkamers en met 24 collega’s vormen wij een hardwerkend team. Jouw werkdagen zijn enigszins in overleg, maar in ieder geval is de vrijdagochtend een vereiste. Wij zijn een enthousiast, sociaal en professioneel team. Binnen onze praktijk bieden wij bijna alle tandheelkundige behandelingen aan. Van algemene tandheelkunde tot orthodontie en implantologie, en van chirurgie tot MRA-beugel.

 

Functie eisen

Je bent BIG geregistreerd en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Werkervaring is een pre maar niet noodzakelijk. In ons gezellige team werk je samen met collega tandartsen en het ondersteunend personeel, met daarbij de nieuwste technieken. Persoonlijke aandacht vormt hierbij de basis. Patiënten kunnen bij ons ook terecht voor onder andere mondhygiëne, (paro) preventieassistente en Gewoon Gaaf (programma voor kinderen).

 

Wat wij bieden

Goed georganiseerd moderne praktijk, fijne collega’s en de nieuwste apparatuur.

Honorering: omzetpercentage of in loondienst.

  

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en een bezoek aan onze website www.fickenlobach.nl? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar nikki@fickenlobach.nl t.a.v. Nikki Barella (praktijkmanager).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  


Plaatsingsdatum: 22-03-2022

Openingstijden:

Vandaag zijn wij gesloten. Voor spoedgevallen kunt u op de weekenddienst pagina vinden wie er dienst heeft.

Wij werken met Gewoon Gaaf!
Gewoon Gaaf