Vacature bij Fick & Lobach


Vacature tandartsassistent(e)
24-36 uur

Wat wij zoeken

Voor tandartsenpraktijk Fick & Lobach zijn wij op zoek naar een tandartsassistent(e). Werkdagen en uren in overleg (fulltime dienstverband behoort tot de mogelijkheden). Wij zijn een enthousiast, sociaal en professioneel team. Binnen onze praktijk bieden we bijna alle tandheelkundige behandelingen aan. Van algemene tandheelkunde tot orthodontie en van chirurgie tot MRA-beugel.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een tandartsassistent(e) diploma. Je kunt goed samenwerken binnen een groot team en aan een paar woorden van de tandarts heb je genoeg. Je werkt nauwkeurig en volgens de laatste richtlijnen (protocollen van de praktijk) en je hebt een flexibele werkhouding. In ons gezellige team werk je samen met verschillende specialismen en volgens de nieuwste behandelmethodes en technieken. Persoonlijke aandacht vormt hierbij de basis. Patiënten kunnen bij ons ook terecht voor onder andere mondhygiëne, preventieassistente en Gewoon Gaaf (programma voor kinderen).

Wat wij bieden

In eerste instantie bieden wij een tijdelijk contract. Bij goed functioneren zal het tijdelijke contract na (enkele) verlenging(en) omgezet worden naar een vast contract. We werken volgens de arbeidsvoorwaardenregeling van de KNMT.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en een bezoek aan onze website www.fickenlobach.nl? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar iris@fickenlobach.nl t.a.v. Iris Balvers

 

Openingstijden:

Vandaag is de praktijk geopend.

8:30 uur tot 12:30 uur
13:30 uur tot 18:45 uur

Tussen 12:30 uur en 13:40 uur zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Wij werken met Gewoon Gaaf!
Gewoon Gaaf

Wij werken met Gewoon Gaaf!
Gewoon Gaaf

Independer klantcijfer Tandartsenpraktijk Fick & Lobach
Independer klantcijfer Tandartsenpraktijk Fick en Lobach


De voordelen van Fick & Lobach

Geen wachtlijst, snel terecht
Hoogopgeleid team van professionals
Werken met de nieuwste technieken
Groot aanbod tandheelkundige zorg


Uw tanden in goede handen