De (Invisalign) Onzichtbare Beugel


Het Invisalign systeem bestaat uit op maat gemaakte transparante kunstof hoesjes. Deze hoesjes, aligners genaamd, schuift u over de tanden en kiezen in de boven- en onderkaak. Na 1-2 weken doet u een nieuw setje aligners in. Doordat de aligners steeds iets van elkaar verschillen worden de tanden in stapjes naar de goede positie verplaatst. Tandartsen en orthodontisten kunnen met het Invisalign systeem een esthetisch hoogwaardig alternatief aanbieden voor de klassieke slotjes beugel, zowel voor volwassenen als voor tieners.

 Wat zijn de voordelen van Invisalign in vergelijking met de klassieke slotjes beugel.

  • Veel minder pijnlijk; omdat u regelmatig de aligners wisselt is de druk op uw tanden en ongemak aan de wang en lippen veel minder dan met een slotjes beugel.

  • Nagenoeg onzichtbaar; mensen in uw omgeving hebben vaak helemaal niet door dat u een beugel draagt.

  • De aligners zijn uitneembaar; zodat u uw tanden normaal kunt poetsen en flossen zoals u gewend bent. De kans op gaatjes is daardoor minimaal en ook de bekende witte verkleuringen en tandvlees problemen treden veel minder snel op.

  • Er blijven geen voedselresten achter uw beugel ’’hangen’’, u doet de aligners simpelweg even uit zodat u kunt eten zoals u gewend bent.

  • Digitale set-up; bij aanvang van de behandeling kunt u, doormiddel van computeranimatie, al zien wat het eindresultaat gaat worden.

Mocht u interesse hebben, vraag dan via bovenstaand contactformulier een vrijblijvend en kosteloos consult aan.

Openingstijden:

Vandaag is de praktijk geopend.

8:30 uur tot 12:00 uur


invisalign video - Ortho Waiting Room
Geen metalen haakjes of draden. Gewoon een transparante aligner die past bij jou levensstijl.