De (Invisalign) Onzichtbare Beugel


De onzichtbare beugel is gemaakt van dun transparant kunststof waardoor deze nauwelijks te zien is voor de mensen in uw omgeving. Deze hoesjes, aligners genaamd, schuift u over de tanden en kiezen in boven en onderkaak en na 2-3 weken doet u een nieuw setje aligners in. Doordat de aligners steeds iets van elkaar verschillen kunt u in stapjes de tanden naar de goede positie verplaatsen. Tandartsen en orthodontisten kunnen met het Invisalign systeem een esthetisch hoogwaardig alternatief aanbieden voor de klassieke slotjes beugel, zowel voor volwassenen als voor tieners.

Inschrijven duurt minder dan 30 seconden


 

Wat zijn de voordelen van Invisalign in vergelijking met de slotjes beugel.

  • Veel minder pijnlijk; omdat u regelmatig de aligners wisselt is de druk op uw tanden en ongemak aan wang en lippen veel minder dan met een slotjes beugel.
  • Nagenoeg onzichtbaar; mensen in uw omgeving hebben vaak helemaal niet door dat u een beugel draagt. Het beïnvloedt uw dagelijks leven niet, u kunt doen wat u zonder beugel ook al deed.
  • de beugel is uitneembaar zodat u uw tanden normaal kunt poetsen en flossen zoals u gewend was waardoor de kans op gaatjes minimaal is en ook de bekende witte verkleuringen en tandvlees problemen treden hierdoor veel minder snel op. Mocht u nu een bruiloft hebben of andere belangrijke gebeurtenis kunt u de beugel (de aligners) ook even uitdoen
  • Er blijven geen voedselresten achter uw beugel hangen, u doet hem voor het eten simpelweg even uit zodat u kunt eten zoals u gewend bent.
  • Digitale set-up zodat u bij aanvang van de behandeling al kunt zien wat het eindresultaat gaat worden, wat ook zorgt voor een snelle en effectieve behandeling.

Mocht u interesse hebben maak een afspraak zodat uw tandarts kan beoordelen of ook u bij de 95% van de mensen hoort die met een Invisalign beugel behandeld kunnen worden.

Openingstijden:

Vandaag zijn wij gesloten. Voor spoedgevallen kunt u op de weekenddienst pagina vinden wie er dienst heeft.

invisalign video - Ortho Waiting Room
Geen metalen haakjes of draden. Gewoon een transparante aligner die past bij jou levensstijl.

Independer klantcijfer Tandartsenpraktijk Fick & Lobach
Independer klantcijfer Tandartsenpraktijk Fick en Lobach