Second opinion tandarts


Bij Fick & Lobach kunt u terecht voor een second opinion tandarts. Een second opinion is een oordeel van een andere tandarts of mondhygiëniste dan degene die u behandelt. Twijfelt u aan de mening of de behandeling die uw eigen tandarts of mondhygiëniste voorstelt? Dan kunt u een second opinion tandarts inschakelen. Ook als u meer zekerheid wilt hebben over uw gebit kunt u kiezen voor een second opinion tandarts.

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken?

Bij ons bent u van harte welkom voor een second opinion tandartsbezoek. Dit kunt u doen door u te laten verwijzen door uw eigen tandarts of mondhygiëniste. Uw tandarts zal de benodigde gegevens (incl. foto’s) dan doorsturen naar onze praktijk zodat wij daar samen met u naar uw gebit kunnen kijken.

Ook als u niet wilt dat uw eigen tandarts of mondhygiëniste weet dat u een second opinion bij ons heeft aangevraagd kunnen wij u natuurlijk consulteren. Wel is het dan mogelijk dat we sommige behandelingen (zoals het maken van foto’s) nogmaals moeten doen.

Ook binnen de mondzorg zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden. Het kan heel goed zijn dat ons behandelplan anders is dan die bij uw eigen tandarts of mondhygiëniste. Beide plannen kunnen dan goed zijn maar uiteindelijk bent u degene die beslist.

Indien u een second opinion tandarts wilt, kunt u contact opnemen met onze praktijk.

Openingstijden:

Vandaag is de praktijk geopend.

8:30 uur tot 12:00 uur


Wij werken met Gewoon Gaaf!
Gewoon Gaaf

Uw tanden in goede handen